Monday, April 27, 2009

To Nur Diana : Babe , jangan paisey arh dok . Gambar kat blakang tu
bukan matair kau larh siot . Its Makburah . You're the one who start first ryte
? Sape suroh kau main bobal yang aku tunjok kat matair kau . Please ehk , kalau
matair kau muke macam Cam Gigandet takpe lah . Aku pon nak flirt , but muke
macam Monyet . Sape sial nak flirt ngan dier . And please , you said call you
once i asked azlan give me your number . Sape mau layan kau kt telephone sial ?! Kimek. Ape sial telephone nie sume . LOL larh seyyy .Telephone tak main larh babe . And we're primary school friend , jangan lah buat perangai bile maseh primary school. You're such a dramatic you know . Ouh ouh! Pegi lar betol kan english kau dulu , baru speaking ngan aku . Aku makcik kepo , wathaheck larh babe . You're the one who snatched my photo kat friendster and wrote that **** thing about that photo . Ape sak ,amek gambar nie sume ? Yak ali , plaese larh , jangan malukan orang-orang friendster larh . LOL ? Tanye ngan matair kau , sape yang dier flirt and msg malam-malam . Jangan nak salah kan orang jer dok . Erm , lagi ape ehk . I lead a happy life eventhough orang-orang macam kau nie , takde keje , mesti nak carik keje ngan aku . Best kan ? Ehk , Palabot larh , matair kau tak handsome macam Cam Gigandet okayy . So don't think that i want to flirt him . Haish . Nie larh pompan zaman sekarang , takot nah orang amek matair dier . Sebab kau tak laku kan ? da larh Bye . Im waiting for your reply :)