Saturday, November 27, 2010

dier mintak number, bagi ke tak nak? eeee .. takut nyer HAHA kentalan :D
hasif, kau marah eh? sorry, aku betul - betul penat then terus balik. kau lambat sey msg aku.
i nak pegi beach ngan matair i lah ):
can i like a stranger? eeee, macam desperate sia aku -.-"
there two guy at my work place who seems to stalk me. i don't know if i'm too ______. but yeah, setiap kali aku keje nampak dorang. abeh duer - duer stared aku macam nak makan aku -.- lagi- lagi si pendek nabey. yang si blonde step besar, bukak kepak. jalan depan keje aku, due - due step handsome ah kirakan. tapi memang handome aaaah eee fcuk HAHA tak nak mat rep ..
eee, jangan stalk aku siaaa .
my legs are craaaaaaaaaaaamp! today at work so tiring nak nangis per aku
i like smile with my teeth macam sexy gitu HEHE
OMG. her curls so sexy O.O
i tak pernah nangis bogel HAHA okay i pernah. nangis kat toilet bile mandi HAHA WTF
i wanna be a billionaire, so freaking baaaad ..
LOL
i ter-suke orang yang ade tattoo, ok so obvious siaaaa
meooooow!~
aku patut ke suke dier :\
i'll try
i don't like guys who drinks, go clubbing, smoke, likes to hangover, selfish, arrogant etc etc. but well, noones is perfect, right? tsk. sekarang da zaman ape sah.
girl: b, jom main
HAHAHAHA okay WTF RANDOM
OTP with girlfriend<33 
tell me you love me, then why did you leave me, all alone ?
if i can fly, i fly to TRAVIE MCCOY house HAHA !
THINGS DISTURBING ME :

- someone stalk me at work eee scary
- i'hv been single for 4years, and i'm bored HEHE
- ade orang suke aku, but aku tak suke dier. and dier irritates aku macam cibai gile
- and my brother friend irritating nak mampos ganggu aku je
- i lose weight then i gain weight then i lose weight again wtf?
- should i like or should i not, should i like or should i not ..
- kalau ade kat depan mate tak nak, kalau takde tercari - cari -.-
- my result, dapat masok higher nitec ke tak ish
- i like someone but i takut nak sukeeeeee
- can it be 18 august 2011 tomorow, so i can take my car license HAHA

ok bye sayangsssss !