Tuesday, January 11, 2011

some girls are good while some are bad so guys, you gotta try harder lol
when a guy cry for a girl, it means the girl is very very lucky. - angah
' nak aku potong lidah kau ?! ' ahahahahaha i love you brother
today i feel so different, so lonely. burah at Bedok and BF, i d k -.-
after how many years, at last we have a good family holiday at Port Dickson next month (:
aku macam tissue
ooh yes ~
when i'm gone
and the minah at my workplace is baaaaaack. ceh, dier ingat kening dier tipis dari aku, aku kecut peeeee saaaaaaap -.-
kalau aku ade buat kau marah atau sakit hati kau, bilang aku k aku tak suke kau cam ni
 
bile lokman takde, turtle ngan penyu jalan senyum - senyum, bile lokman ade, sume jalan straight ahahahaha - kak ana
bile ade credit kat handphone, takde orang nak call / msg . kalau da nak abes, ah mula ah orang nak call / msg.
i hate morning shift. i'm tired and i wanna sleep. buuuuuut i don't feel like sleeping. i'm just tired. movie marathon for me tonight, alone forever meaning sleep late. tomorrow working afternoon, yey ^^
 GG ! today i went smoke break with Simon sup geeeeeeee :D
luka luka luka yang ku rasakan, bertubi tubi tubi yang kau berikan cintaku bertepuk sebelah tangan ceeeeh ceeh ahaha
karma
ah nie aku and burah annnnnnnnnnd ..
nie hasif ngan fai ahahahaha
SEJUK NYER !
kalau saya sudah ada kereta, saya akan keluar
i hate when my girls cry for guys, stop it please. airmate perempuan mahal, kalau kite nangis je, nanti lelaki cakap airmate kite murah. so don't cry k(:  satu pergi petik satu kali sepuluh lelaki line-up lah girls ^^
i d k what's my mood today :/ i feel that i break someone heart ahahahaha kau macam faham
thursday off. PLAAAAAAAAAAAAAAN~ boring ah sume da start sekolah -.-"